Elkitrim Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Już po raz drugi robię to zadanie i ono mi się nie zalicza. Rzucam w niego granatem F-1, Sidorowicz unosi się w powietrze teleport przenosi mnie w inne miejsce a zadanie wysadzić Sidorowicza pozostaje nie odhaczone. Co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To zadanie jest trochę zbugowane. Polecam zamachnąć się z granatem F-1 tuż przed wejściem do teleportu a następnie próbować do skutku wycelować pod nogi Sidora. Za ósmym razem bodajże zadanie mi się zaliczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki po obejrzeniu wideo poradnika tak też zrobiłem i zadanie mi się zaliczyło za pierwszym razem. Dla wszystkich którzy będą robić to zadanie podpowiadam, że granatem trzeba rzucić w teleport wbiegając w niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi