Gość Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Znalazłem podpowiedź, która mówi, że mam kierować się wskazaniami pozycjonera żeby znaleźc wskazówkę do dezombifikacji (jestem po akcji z kontrolerem w Jupiterze). Są podane też współrzędne do teleportu. Pytanie brzmi: jakimi niby wskazaniami pozycjonera mam się kierować? Odnalazłem miejsce o określonych współrzędnych długości i szerokości. Jedynie wysokośc się nie zgadza bo jestem na wysokości kilku metrów a we współrzędnych jest 45m, a w miejscu gdzie stoję nie ma żadnej wieży. Ktoś wie gdzie ten dokument i przejście w podziemia Prypeci? Edytowane 12 Lutego 2016 przez Kacper777777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Tu masz poradniki; wśród nich jest napisany przez @Yurek w języku Polskim. Pobierz - tam jest wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi