czernobyl10 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Przeglądając internet natknąłem się na ciekawą strone poświęconą katastrofie w czernobylskiej elektrowni atomowej. Na stronie jest wiele zdjęć z Czernobyla i okolic zamkniętej strefy. Adres strony: www.czarnobyl.cba.pl Przepraszam literówka w linku teraz już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mi otwiera się jakaś niezakończona strona. Tak jak by ktoś ją przed chwilą postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo103 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mi tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Linka poprawiłe już działa,osobiście sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Teraz już działa Haha dziwna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jest na stronie forum, ciekawe artykuły i dużo zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi