Gość Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ktoś zapodałby linka do jakiegoś poradnika jak dodawać lokacje do gry? Bo znalazłem parę linków z gotowymi lokacjami do pobrania, ale nie wiem jak zaimplementować je do gry, które pliki edytować, czy trzeba coś zmieniać w all.spawnie etc. Mam też Level Editor aczkolwiek nie jestem jeszcze pewien czy mam tyle cierpliwości żeby się z nim zapoznać i czy dam radę ogarnąć tworzenie leveli. Raczej wolę gotowe lokacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaWarudo Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Podczepiam się pod pytanie. Dodatkowo, chciałbym wiedzieć, jak zmodyfikować mapę w pda, by dodatkowa lokacja była na nią nałożona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Podczepiasz się do wątku sprzed 2 lat... A znasz "mowę wschodu"? Bo jeśli tak, to przecież pełno jest tutoriali. Jeśli nie, to poszukaj na YT z pomocą translatora. Chyba stalkergrez się w taki rzeczy bawi (albo bawił). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi