LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam wszystkich w moim pierwszym poście. Od razu zaznaczam, że nie jestem przysłowiowym "starym wyjadaczem", więc moje pytanie może wydać się czysto laiczne Mianowicie, zaraz po wyjściu od Sacharowa, udając się prosto w kierunku terenu zabezpieczonego przez zombie (jakieś budynki, ulice) w celu zdobycia dokumentów, pojawia się komunikat o zbyt wysokim natężeniu fal psionocznych. Czy jest jakiś realny sposób na przejście tego miejsca (odpowiedni pancerz?), czy mam to przebiec, czy po prostu szukać innej drogi?? Dodam, że próbowałem wchodzić główną bramą. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jeśli nie masz hełmu psionicznego to nie masz się co tam pchać .Nie przeżyjesz tego .Musisz podążać za fabuła i go zdobyć , inaczej eksploracja na tym etapie gry tego miejsca jest zgubna w skutkach . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Problem w tym, że podążam za fabułą. Jest to mój pierwszy quest w jantarze i przejść się nie da. Chyba, że naukowiec ma dla mnie jakieś inne równoległe zadanie w celu zdobycia tego hełmu. Jak grałem w SoC mialem podobny problem ale nie pamiętam rozwiązania, bo to było n lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ale ty grasz w jakiegoś moda czy w podstawkę, bo ja już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 W podstawkę, patchowaną do v1.5.10. Wyjaśnię dokładniej: - wchodzę do lokacji Jantar - przedzieram się przez chaszcze - pomagam bronić bunkra/obozu przed zombie - wbijam do bunkra pogadać z naukowcem n/t chyba stalkerów, którzy przeszli przeszli przez mózgozwęglacz - a ten wysyła mnie po jakieś dokumenty czy inne pda na wzgórze w stronę zombiaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Grasz więc w Clear Sky. A nie masz aby iść na spotkanie z grupą stalkerów. Btw zły dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pytanie o moda dało mi do myślenia, że to zły dział. Pisze z telefonu - trudna nawigacja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Też. Po prostu przejdź przez bagienko. I idź wzdłuż barier. Nie wchodź do fabryki. Pda jest obok. Psi bedzie silne ale zbierasz pda i uciekasz. Mutanty możesz rozwalić. Tutaj zazwyczaj ma się świt albo sevę już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mam Sevę. Czyli nie muszę tam wchodzić, pda jest od strony bagien. Wielkie dzięki za pomoc, dalej juz powinienem dać radę. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi