LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Cześć, podpowiedzcie gdzie najwcześniej mogę znaleźć/dostać/kupić karabin snajperski SVD i egzoszkielet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Kupuj schowki. Svd u wolności na pewno. Egzo ma każda chyba frakcja swoje. Najlepsze ulepszenia pancerza mają z tego co pamiętam bandyci. Skup się na schowkach i tej frakcji z którą sympatyzujesz egzo na pewno w ofercie kiedyś się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ale kiedy mogę się ich spodziewać? Aktualnie jestem w jantarze i nie ma. Czy w Czerwonym Lesie powinienem już spotkać takie cacka? Czy dopiero w magazynach wojskowych? Tak w ogóle planuje solowy szturm na bazę wojskową w kordonie. Jest tam w ogóle cos ciekawego? Czy nie warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Po prostu graj. Rób misje bierz misje. Graj wojne frakcji. Będzie egzo. A na bazę idź zobaczysz co znajdziesz. U ekologów bym się egzo nie spodziewał znaleźć. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Tario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko_521 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Z tego co pamiętam, jest jakieś 10% szans na pojawienie się egzo u handlarza powinności. Tam bym szukał najpierw. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez koko_521 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) 17 minut temu, koko_521 napisał: Z tego co pamiętam, jest jakieś 10% szans na pojawienie się egzo u handlarza powinności. Tam bym szukał najpierw. Ale nie dostanie go jeśli ma z nimi złe stosunku, a na neutralnym chyba też ciężko. Ogólnie u Wolności i powinności jest chyba największa szansa. U Stalkerów chyba też się może trafić, ale dopiero po wygraniu wojny z bandytami, najlepiej na agro. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Tario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko_521 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ale zawsze może się przyłączyć na te 10 minut do powinności lub wolności (kombinezon wolności jest żółty i bardziej wytrzymały, ale i droższy) później do stalkerów i do kogo tam chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 11 minut temu, koko_521 napisał: Ale zawsze może się przyłączyć na te 10 minut do powinności lub wolności (kombinezon wolności jest żółty i bardziej wytrzymały, ale i droższy) później do stalkerów i do kogo tam chce Wolności jest lżejszy, a przyłączyć się na 10 minut to można tylko do bandytów i czystego nieba. Jak dołącza to dołącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko_521 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Chodzi mi o to, że przyłącza się, kupuje kombinezon i przyłącza się do neutralnych stalkerów, którzy są neutralni do powinności i wolności. Ale niech wypowie się autor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 13 minut temu, koko_521 napisał: Chodzi mi o to, że przyłącza się, kupuje kombinezon i przyłącza się do neutralnych stalkerów, którzy są neutralni do powinności i wolności. Ale niech wypowie się autor Nigdy nie próbowałem tego robić w taki sposób, ale chyba istnieje taka możliwość. Generalnie jest kilka innych dróg. CS ->Bandyci -> Wolność. CS -> Stalkerzy -> Wolność/Powinność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko_521 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 SVD jak kolega wyżej mówi, wcześniej czy później dostępny będzie u handlarza Wolności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaBomba Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Myślę, że po prostu pójdę za fabułą aż w końcu znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Po prostu wracaj co jakiś czas do sklepikarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Kolego @LaBomba, niejako zdublowałeś temat bo odnośnie Egzoszkieletu temat znajduje się na tym forum: Tu masz link do niego, wystarczy poszukać: Gdybyś poczytał tematy i poszukał jeszcze dokładniej to znalazłbyś także coś o SWD. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi