LordDino Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Czy jest jakaś możliwość wyczyszczenia dysku żeby nie było możliwości odzyskania danych?(chcę się pozbyć dysku żeby mi nikt danych nie odczytał praca mgr itp..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tu masz polecane programy: http://www.cdrinfo.pl/downloads/dyski-twarde-(hdd)-kasowanie-danych Znajdziesz ich wiele więcej na każdym portalu z programami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki mam nadzieję. że dam radę to obsłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Skorzystaj z ccleaner. Ma opcjenadpisania wolnej pamieci do 32 razy czy jakos tak Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi