PluszaQ Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam. Mam problem z zalogowaniem się do gry. Po wpisaniu nicku, hasła, wybraniu serwera, wywala komunikat, że "tylko łacińskie litery, cyfry i znaki są dozwolone" Ktoś wie, co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 @anatol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PluszaQ Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 8 minut temu, anatol napisał: Nie napisałeś jakiej gry. Stalker Online. Masz rangę "opiekun" i nie potrafisz poruszać się po forum? Kurde, nie mam 10 lat i nie napisałem tego tematu w pierwszym lepszym dziale, tylko w odpowiednim dla tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Tutaj kolega @PluszaQ ma racje, od razu widać co to za gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PluszaQ Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Mimo wszystko, ktoś wie, jak to ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To jest adres serwera TS 185.25.151.2:9989 Klanu SOA .A to adres strony internetowej naszego klanu: http://soa.zz.mu/ Koledzy ci Pomogą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PluszaQ Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 47 minut temu, anatol napisał: To jest adres serwera TS 185.25.151.2:9989 Klanu SOA .A to adres strony internetowej naszego klanu: http://soa.zz.mu/ Koledzy ci Pomogą. Na forum, które podałeś z tego co zauważyłem, są tylko tematy związane z grą sZone, a nie Stalker Online. To są gwoli ścisłości dwie różne gry. Liczyłem, że ktoś stąd w nią grał i spotkał się z podobnym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Właściwie to dopiero teraz masz dostęp do całego forum SoA bo właśnie Cię aktywowałem jako użytkownika. Jeżeli chodzi o SO to radzę przyjrzeć się forum jeszcze raz. Najlepiej zacząć od przycisku FORA umieszczonego pod banerem (po lewej u góry). Poza tym około 50% questów Szone i SO to są te same zadania tak samo jak podstawowe mapy. Dlatego często poradniki pasują do obu projektów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi