Garrett Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dzień dobry po długiej przerwie! Witam Państwa z kolejną dawką problemów technicznych Otóż, żeby nie przedłużać: porzuciłem ostatnio mój pierwszy telefon - Xperię SP na rzecz Huawei Honor 5X. Wszystko ładnie, elegancko, aż tu pewnego dnia na czarnym ekranie w lewym górnym rogu przyuważyłem jasną, prawie że białą plamkę. Na innych kolorach w ogóle jej nie widać, na czarnym też czasem trzeba się przyjrzeć, ale bądź co bądź - denerwuje mnie niemiłosiernie (już kiedyś miałem pixel świecący na czerwono, na 5-dniowym monitorze i też doprowadzało do szaleństwa...). Zapodaję zdjęcie zrobione wspomnianą Xperią, najlepszej jakości nie jest bo i trudno to było osiągnąć, ale widać to o czym mówię. Czy to ma szansę podlec jakiejkolwiek gwarancji? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 W przypadku mojego monitora to był chyba pierwszy miesiąc użytkowania, kiedy można było reklamować "bad pixele" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jeżeli jest na gwarancji to jak najbardziej, bo raczej jakiegoś uszkodzenia mechanicznego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi