Junx Posted December 11, 2016 Report Share Posted December 11, 2016 Mod zmienia dynamicznie nastawienie wobec frakcji, przykładowo: - Przyjazne frakcje mogą stać się wrogie wobec siebie - Frakcje zawiązują sojusze jak i zrywają je - Całość dzieje się w czasie rzeczywistym, nawet jeśli nas nie ma na danej mapie to dzieje się na nie dużo, tryb offline działa poprawnie. - I wiele, wiele więcej Download - http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/doctorx-dynamic-faction-relations Kompatybilność: + CoC 1.4.18+ + Mod działa modami na bronie * ** - Nie działa z Full Simulator* * Nie sprawdzałem ** Trzeba będzie pewno edycji plików Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTHARD Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 Witam, mam pytanie czy jest możliwość zmiany reputacji u np.ekologów w już rozpoczętej gry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 Jeśli mamy złą reputację u którejś frakcji warto zacząć zwalczać jej wrogów. Np. Wojskowi mogą nawet wejść w sojusz ze Stalkerami, jeśli ci ci zabijają wielu Bandytów. Można też zmienić relacje korzystając z pliku game_relations.ltx. W sekcji Community Relations zmienić wartość z -2000 lub -4000 na 2000 lub 4000 i frakcja staje się przyjazna lub wchodzi w sojusz. Nie wiem czy rozpoczęcie nowej gry jest konieczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts