Junx Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Platforma: Call of Chernobyl (repack - wersja samodzielna) Data premiery: 15.11.2016 r. Autor: Yarmoshuk Autor spolszczenia: @FairFight Dodatek umożliwia wykonanie trzech rzeczy. Po pierwsze, włącza szybką podróż (domyślnie została wyłączona w Call of Chernobyl), po drugie, dodaje znacznie więcej dostępnych punktów umożliwiających szybką podróż, a także pozwala dokonać wyboru, czy chcemy odblokować punkty szybkiej podróży, odwiedzając je najpierw, czy też już na początku gry z nich skorzystać. Dodatek jest kompatybilny z każdym modem do Call of Chernobyl. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Call of Chernobyl. 2. Pobrane i wypakowane archiwum dodatku umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Dodajemy spolszczenie moda. W przypadku problemów ze spolszczeniem należy je wypakować do folderów rus i/lub eng moda More Fast Travel Locations. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: ModDB - [KLIK] Spolszczenie: Nasz serwer - [CoC_More_Fast_Travel_Locations_v15 PL.zip] Źródło: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Tutaj jest przetłumaczony plik xml moda w katalogu POL, dzięki czemu podpisy lokacji w PDA będą już OK. CoC_More_Fast_Travel_Locations_v15 PL.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur21 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Przykro mi to pisać ale nie działa, przynajmniej u mnie. Czysty mod działa ale jest nie czytelny bo nie ma nazw. Spolszczony plik co prawda w menu tłumaczy opcje kiedy może być szybko podróż ale po wejściu w pda nie pojawiają się żółte domki. Moja wersją CoC 1.4.22 i kolejno instalowane mody. Arsenal Overhaul 3.1 Outfit Addon 1.4.7 Better torch flashlight for COC LootMoney Vanilla CoC 1.4.221.5R6 - Fully configurable Polonizacja Gunsmith Kit - UI & Re-balance (CoC 1.4.22) More Fast Travel Locations v15 [1.4.22 & 1.5] Co mogło nie pyknąć? Czysty mod: Spolszczenie: Edytowane 5 Lipca 2019 przez kocur21 poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Nie wiem szczerze mówiąc. Spróbuj nadpisać angielski plik w folderze ENG z tym który jest w podrzuconej przez mnie paczce. Edytowano: Sorki za drugi post. Mogę potwierdzić, że spolszczenie działa. Trzeba je wypakować do folderów 'rus' i/lub 'eng' moda More Fast Travel Locations i w PDA nazwy miejsc są po polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi