PiotrIwan Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Od Doktorka mam zbadać podziemia Agropromu. Schodzę wejściem najbliżej bagien, ale po ominięciu ognistych anomalii oraz atakajuących snorków, mogę tylko wejść po drabinie i zastaję zamknięte kraty przejścia. Gra pokazuje, że mam wejść tamtędy (tzn pokazuje to wejście do Podziemi), więc albo coś mi się schrzaniło, albo to nie to wejście, bo są jeszcze 2. Spoiler Edytowane 2 Lutego 2017 przez PiotrIwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Niestety gra pokazuje błędnie w tym przypadku. Należy zejść na przykład wejściem do podziemi umiejscowionym nieco na zachód od północnego kompleksu (tam gdzie Kret pokazuje nam w podstawce) i kierować się do Spoiler SCHOWKA GRUPY STRIEŁOKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi