Zigi Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Problem polega na tym, iż posiadam w ekwipunku dany artefakt (bodajże Gwiazda Wieczorna). Kilka razy wyrzucałem arta, przechodziłem na inne lokacje, wczytywałem savy i nic. Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Doktor żąda 2 artefaktów "Gwiazda Wieczorna". Ale po twoim lakonicznym opisie problemu, ciężko coś zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 16 minut temu, Anton Gorodecki napisał: Doktor żąda 2 artefaktów "Gwiazda Wieczorna". Ale po twoim lakonicznym opisie problemu, ciężko coś zrozumieć... Dzięki. Myślałem, że 1 starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi