HunterPL Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 sory że piszę tutaj ale mam spory problem dotyczący instalacji tej modyfikacji ale do rzeczy pobrałem 4 pliki z rozszerzeniem bin oraz jeden plik exe który jest instalatorem igdy wchodzę w instalacje wybieram folder karze mi wybrać płytę ? co robić nieważne jak,i folder wybiorę zawsze jest to samo tymbardziej że gram na nootebooku to żadnej nawet pustej płyty nie wsadzę pomocy koledzy :( *** Post przeniosłem, temat w którym był poprzednio umieszczony nie służy do dyskusji - @Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Nazwij folder coc_torrent albo podobnie (mi to pomogło) Albo daj pliki do jednego folderu Edytowane 28 Lutego 2017 przez SEB2E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 1 godzinę temu, HunterPL napisał: pobrałem 4 pliki z rozszerzeniem bin oraz jeden plik exe który jest instalatorem igdy wchodzę w instalacje wybieram folder karze mi wybrać płytę ? Instalator nie każe ci wybrać płyty tylko miejsce do rozpakowania plików. Możesz umieścić zrzut ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 @Anton Gorodecki Jak nie dasz do jednego folderu to będzie problem taki jak ma kolega, trzeba dać do jednego folderu tak jak napisałem, wiem bo sam tak miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterPL Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Przepraszam za jakość to jest właśnie ten problem nieważne jaki folder wybiorę zawsze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wszystkie pliki (czyli 4x .bin + .exe) muszą być w jednym folderze, aby plik wykonywalny .exe mógł je poprawnie "zobaczyć" i otworzyć /rozpakować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterPL Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zapomnialem wspomnieć że pliki które pobrałem to tzw repack od optimiz schow a nie sama modyfikacja nie wiem czy to robi jaką kolwiek różnicę a tak wszystkie te pliki ( 4 .bin i jeden .exe )mam w jednym folderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterPL Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 No nic :/ nadal nie działa i ten sam error chyba jednak wrócę do starego dobrego misery ale dzięki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi