Seggma Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Witam! Otóż moi drodzy piszę do was, ponieważ liczę na waszą pomoc. Jakiś czas temu dowiedziałem się o modyfikacji "Call of Chernobyl" do Zewu Prypeci i postanowiłem powrócić do starych korzeni (jeszcze kilka lat temu byłem WIELKIM fanem uniwersum Stalker'a). Posiadam wszystkie części gry, przegrałem niemalże wszystkie największe modyfikacje ale teraz mam pewien problem. Otóż moja płyta do "Zewu" już dawno uległa mocnemu zarysowaniu, przez co nadaje się na śmietnik (nadal posiadam oryginalne pudełko + wszystkie książeczki + soundtrack (sentyment :] ) ). Przechodząc do meritum. "Zew Prypeci" mam spakowany do folderu z grami których nie mam już na płycie (zwykła paczka WINrar) i w tym tkwi cały kłopot. Mod wymaga ode mnie nazwy głównego folderu z grą w którym jak dziś odkryłem znajduje się ":". Jest jakaś możliwość obejścia tego problemu? Z góry dziękuję wam za pomoc Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Niestety nie, zew musi być instalowany ponieważ CoC potrzebuje jaki kolwiek ślad Zewu w rejestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seggma Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 No to 3 dyszki w plecy.. dzięki za szybką odpowiedź :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Nie jest to jakaś wiedza tajemna, tym bardziej jeśli zakupiłeś oryginał, a płyta uległa porysowaniu. Do skrótu gry dopisz frazę -skip_reg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi