apg2312 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Mimo, że jest to stara gra, walczę sobie w ME3 online, i nabijam wyzwania. No i tutaj mam mały problem : żeby zdobyć mistrzostwo "Mistrzostwo Bojowe", muszę chwycić 250 wrogów zza osłony. co to jest, i jak się to robi ? Bo już próbowałem chyba wszystkiego, oprócz wyrzucenia komputera przez okno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ja to rozumiem tak podejść do osłony nacisnąć spację i likwidować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 To raczej dotyczy jakiejś mocy biotycznej. Ale żadne kombinacje nie dają efektu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Gdy jesteś "przyklejony" do osłony i przeciwnik podejdzie blisko to pojawi się pięść, klikasz i Voula. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Dnia 23.03.2017 o 22:27, blablabla napisał: Gdy jesteś "przyklejony" do osłony i przeciwnik podejdzie blisko to pojawi się pięść, klikasz i Voula. Doszedłem do tego, jak to zrobić Jak pokaże się pięść, naciskamy przycisk do walki wręcz (domyślnie "F") - fajna jest animacja przerzucenia przeciwnika przez naszą osłonę i zabicia go THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi