Anton Gorodecki Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Platforma: Call of Chernobyl (repack - wersja samodzielna) Data premiery: 21.03.2017 r. Autorzy: TKGP, Thom-Rum, itsAnchorpoint Dodatek oferujący czat tekstowy. Można z niego korzystać również bez uruchamiania Call of Chernobyl. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Call of Chernobyl. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Uruchamiamy program Chernobyl Relay Chat.exe, wybieramy ksywkę i frakcję (jeśli nie chcemy aby program pokazywał frakcję jaką aktualnie gramy), włączamy CoCa, zmieniamy języka na angielski lub rosyjski i gramy. W grze czat uruchamiamy za pomocą klawisza "ENTER". LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: ModDB - [KLIK] Źródło: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 @Anton Gorodecki widziałem Tego moda, ciekaw jestem czy już sprawdzałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Chwilę tylko popisałem z ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 @Anton Gorodecki aż go jutro wypróbuję, ciekawe jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Bardzo dobrze zrobiony addon, można ciekawie go wykorzystać Ale najlepiej by było gdyby w CoC'ku był multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi