dawidek224 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Otóż jak w tytule mam błąd typowy czyli (nie będe wstawiał screena) xrEngine.exe - Błąd aplikacji Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b).Kliknij przycisk OK aby zakończyć aplikacje. Odrazu mówię mam c++ Oraz oryginalnego Stalkera zew Prypeci (Lepiej zawsze to powiedzieć) Dodam że posiadam Win 7 64 bit Edytowane 10 Czerwca 2017 przez dawidek224 Dodatkowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 @dawidek224 instalacja moda jest prosta. Jest mod, patch i spolszczenie. Po wypakowaniu moda i wrzuceniu pozostałych dwóch elementów odpalasz plikiem exe tzn. Stalker - CoC i działa. Skąd instalator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek224 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Działa Problem leżał w tym ze chciałem najpierw instalować a później wgrać fixy itp Jednak nie niby coś się zaczęło dziać ale dalej ten sam błąd A instalator z Stalker team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek224 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Naprawiłem już błąd bo dll msrvf120 (czy coś takiego) musiał być w 32 bitach a nie 64 a wszędzie był do pobrania w 64 i to przeoczyłem ale dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi