mkk7 Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Jak widać Ubisoft czerpie garściami z Assassin's Creed Black Flag w swojej nowej produkcji Skull and Bones. Premiera w przyszłym roku na PC, Xbox One i PlayStation 4, gra raczej nastawiona na tryb sieciowy w drużynach do 5 osób. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett Posted June 13, 2017 Report Share Posted June 13, 2017 Zwiastun całkiem fajny, ale mimo wszystko brakuje mi gier singleplayer z dobrą fabułą w takich realiach. Bardzo mi się podobał Risen i na pewno do niego wrócę, w Black Flag nie miałem okazji grać, może niedługo kupię nowy egzemplarz. (byłem w posiadaniu kolekcjonerki, ale wtedy jeszcze miałem za słaby sprzęt i samą grę sprzedałem, figurka nadal dumnie stoi obok biurka ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted June 13, 2017 Author Report Share Posted June 13, 2017 @Garrett jeżeli lubisz te klimaty to polecam Black Flag tym bardziej że już sie do tej gry przymierzałeś ale sprzęt nie pozwolił zagrać. Pomimo tego że jest to gra z serii Assassin's to tak jak gdzieś to już napisałem bardziej kojarzyłbym ją z Piratami z Karaibów. Ciekawie i fajnie zrobiona pod kątem walk na morzu i dodatkowo po zdobyciu odpowiednich schematów możliwość modernizacji posiadanego okrętu co pozwala na późniejszą walkę z elitarnymi jednostkami. Skull end Bones też mi się spodobał szczególnie na obszerniejszym materiale i również wolałbym tryb singleplayer. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted June 22, 2017 Author Report Share Posted June 22, 2017 A jednak będzie solidna kampania fabularna dla jednego gracza, Ubisoft potwierdził że tryb singleplayer będzie równie ważny jak rozgrywka wieloosobowa i to dobra wiadomość. Fragment rozgrywki wieloosobowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts