Burbon Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No witam, od jakiegoś czasu zaczął się problem, że nie mogę przejść na Zaton, bo od razu wywala grę. Co ciekawe, na starszych sejwach wszystko gra dobrze, z tym że nie mam zamiaru do nich się cofać, bo już za daleko jestem. I teraz kwestia, co z tym fantem zrobić? W załączniku obrazek z fatal errora. Jak trzeba to i całego loga dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 @Burbon - to nie Fatal Error. Jego szukaj w katalogu logs, tam gdzie zapisy gry. Masz dział dla początkujących z kompletnym opisem gdzie i jak go szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak nie fatal error? Log pokazuje ten sam rodzaj błędu. Jak trzeba to mogę wkleić całą zawartość loga od fatal error, ale w wielkim skrócie to jest ten sam błąd, który wyskoczył przy bugtrapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi