TheSoldy Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Привет Можики! Chciałbym zaprezentować wam twórczość naszych wschodnich sąsiadów, którą odkryłem całkiem niedawno (bo właściwie to wczoraj) przeglądając różne rosyjskie kanały. Miłego słuchania. P.S Jeśli również znacie tego typu klipy, śmiało przysyłajcie. Всем спасибо, Всем Пока Edytowane 25 Lipca 2017 przez TheSoldy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 "Русская Дорога" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Nie ma bardziej klimatycznej STALKERSKIEJ muzyki od tej strikte stalkerskiej Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler No i oczywiście nie mogło zabraknąć także tego cuda muzycznego Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Jest bardziej Stalkerska muzyka niż z samej gry :] Dwóch moich ulubionych twórców Ambient Lustmord oraz Robert Rich stworzyli w 95 roku album inspirowany filmem stalker: Uwaga bo początek jest głośny, przez pierwsze 5 sec Kilka late temu w Krakowie w czasie festiwalu Unsound miałem przyjemność spotkać Briana Williamsa, i muszę przyznać że za cholerę nie spodziewałem się takiej osoby... mogę tylko powiedzieć że głównie przez niego mam nawyk mówienia "technicznie rzecz biorąc" xD xD Edytowane 28 Lipca 2017 przez Paranoia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Dla mnie Stalker'ską muzyką jest ta która jest grana w grze przez Stalker'ów przy ognisku na gitarze i oczywiście muzyka z radia Bandytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 56 minut temu, Nieaktywny napisał: Dla mnie Stalker'ską muzyką jest ta która jest grana w grze przez Stalker'ów przy ognisku na gitarze i oczywiście muzyka z radia Bandytów A, czyli coś w ten deseń :] PS. drugi komentarz mnie rozłożył bo serio spojrzałem na portfel jak to zobaczyłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 @Paranoia To miałem na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi