Filippo23 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No tak... Euro 2012... Stadiony dopiero na papierze, autostrady nie budowane... Jakie są Wasze odczucia związane z Euro 2012? Czy wypali, czy nie będzie to wielka klęska? Wypowiadajcie się :-D Ja osobiście wierzę w naszych :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Myślę, że zdążymy. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0jta5s Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Grecy dali radę to czemu my nie mamy dać rady. O Chinach nie wspominam, bo wiadomo u nich jak w mrowisku. I tak by zdążyli. W sumie Pawlak pojechał prosić o wsparcie doświadczeniem w tego typu realizacjach. Jeśli nam podeślą tego "doświadczenia" dużo, wtedy również bez problemowo zdążymy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Gdzieś wyczytałem, iż Majowie przepowiedzieli koniec świata na 2012 rok. Cóż za ironia... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tak, ale dopiero 21 Grudnia^^ Zdążymy. P.S W 2000 roku, też miał być, a jakoś dobrze się trzymam... Nie wiem, może coś przegapiłem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Było wtedy jedynie zaćmienie słońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Wiesz, wtedy, to ja miałem... 4 lata :-> Ale nie sądzę, aby coś miało się tym razem stać. P.S http://www.youtube.com/watch?v=3D4KFm_0u6w http://www.youtube.com/watch?v=dbide--L41c Jeszcze miałem jedno, jak znajdę, wrzucę. I koniec OT :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ale bzdury... Jesli koniec swiata mial by zalezec od slonca to potrwa to jeszcze baaardzo dlugo. Prawdopodobnie predzej uderzy w nas jakis kosmiczny kamyczek, ktory powoli nas unicestwi [bardzo ciezko jest jes zauwazyc, trzeba by miec akurat skierowany teleskop we wlasciwa strone] ew. mozemy liczyc na zmiane klimatu lub wojne atomowa. ;-) No i na koniec maly smaczek czyli jak dla mnie mialo by sie skonczyc zycie na ziemi: Asteroida lub kometa wdarla by sie w orbite ziemska z taka predkoscia, ze powietrze ulegnie kompresji jak w pompce rowerowej. Powietrze na dordze kamyczke rozgrzeje sie do 60 tys. stopni czyli do temp. okolo 10 razy wiekszej niz na powierzchni slonca. W ciagu sekundy od wejscia w atmosfere meteor uderzy w powierzchnie ziemi i natychmiast wyparuje, lecz uderzenie spowoduje wybuch i wybicie do atmosfery 1000 kilometrow szesciennych skal, ziemi oraz goracych gazow. Wszystko co w promieniu 250 km nie zginelo od goraca w momecie uderzenia, zginie od wybuchu. Rozchodzaca sie z predkoscia wielokrotnie przekraczajaca predkosc dzwieku fala uderzeniowa zmiecie wszystko na swojej drodze. Poza streda natychmiastowego zniszczenia pierwsza oznaka katastrofy bedzie blysk oslepiajacego swiatla - jasniejszego od wszystko co do tej pory widzielismy - po ktorym w ciagu okolo minuty pojawi toczaca sie sciana ciemnosci siegajaca ku niebu, wypelniajace cale pole widzenia i poruszaja sie z predkoscia tysiecy kilometrow na godzine. Zjawi sie w calkowitej ciszy, gdyz znacznie przekracza predkosc dzwieku. Kazdy kto przypadkiem bedzie spogladal we wlasciwym kierunku z bardzo wysokiego budynku, zobaczy to oszalamiajace zjawisko i zostanie przez nie pochlaniety. Wszyscy ludzie w odleglosci 1500 km. od epicentrum zostana posiekani przez huragan lecacych szczatkow. Poza strefa 1500 km. skala zniszczen bedzie stopniowa malala. Zaczna sie trzesienia ziemi, obudza sie wulkany i pojwia sie fale tsunami. W ciagu godziny ziemie pokryje czarna zaslona, a plonace skaly i inne szarki zaczna spadac z nieba i wzniecac pozary. Pyl zasloni slonce na wiele lat zaklucajac cykle zyciowe i wiekszosc systemow komunikacyjnych, wiec nikt nie bedzie wiedzial co sie dzieje i co robic. Podba wam sie taka teoria? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Podba wam sie taka teoria? Teoria całkowicie mi się nie podoba, wolę już patrzeć na obrady Sejmu, choć to też horror :mrgreen: , jeśli chodzi o Euro 2012, to jestem sceptykiem niestety. Proszę nie zapomnieć, że mamy wspólnika, a tam na Ukrainie jest potężny kryzys gospodarczy i polityczny :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 A tak naprawde to pewnie wygram z niemcami na euro i to bedzie dla nich pretekst do rozpoczecia 3 wojny swiatowej i zarazem ostatniej]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Wybrano nowego Papieża, wychodzi on na mównicę i mówi : "zdraswujdie riebiata!", a wszyscy : " o k..wa, koniec świata!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 A tak naprawde to pewnie wygram z niemcami Co za skromność :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colio Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Ja licze żeby przegrali Polacy bo oni zawsze przegrywają a bardzo rzadko wygrają to ich nie wierzę ... - Elvis Scatter ... - F23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Kurde Y mi sie zjadlo. :-P Jak chcesz to mozesz poprawic. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zachajev Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jest też problem z autostradami na euro 2012 :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Gdy przekraczamy granice niemiecko-polska widzimy znak "roboty drogowe 400km". :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Gdy przekraczamy granice niemiecko-polska widzimy znak "roboty drogowe 400km". Zrobiłem tysiące kilometrów po niemieckich autostradach i nigdy nie widziałem podobnego znaku. Nie wiem jak jest z drogami w innych krajach europejskich, ale Niemcy mają je fenomenalne. Praktycznie nie ma do czego się przyczepić, nawet jeśli są remonty, to i tak objazdy są tak skonstruowane, iż zawsze nawet w bardzo dużym ruchu względnie szybko się je omija. Dla porównania ostatnio dużo jeździłem po Warszawie i po prostu dostaję czerwonej gorączki, na samą myśl, iż miałbym się tam wrócić. Po godzinie 18 droga ze Śródmieścia na Ursynów trwała ponad 2 godziny :evil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Z tym znakiem to byl zart. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ale to prawda, że w Polsce jest kilka niedokończonych autostrad. Nawet budynki są odnawiane tylko od strony ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nawet budynki są odnawiane tylko od strony ulicy. To jak za PRL, malowanie trawy w wojsku i odnawianie fasad budynków. Gdzie my jesteśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To jak za PRL, malowanie trawy w wojsku Ojciec mi kiedyś opowiadał, że za czasów jego młodości malowano nawet trawę na Placu Wolności we Włocławku, bo miał przyjechać Gierek, aby odebrać uroczyście nową drogę ("gierkówkę", obecnie nazywaną P2, którą podobno wybudowano w kilka dni). [ Dodano: 2009-03-01, 00:55 ] w Polsce jest kilka niedokończonych autostrad Wydaje mi się, że nie ma ani jednej ukończonej, bo np. A1 będzie ukończona wtedy, gdy zacznie się na północy a skończy na południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 według mnie skończymy autostrady i stadiony (chociaż te ostatnie to tylko są na papierze ) ale chyba się uda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Mimo wszystko to dobrze, że organizujemy to EURO. Jeśli ci na górze nie wstydzą się przed własnym narodem, to może zawstydzą się przed Europą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 oni w ogóle nie mają wstydu.Na nic nie starcza im pieniędzy tylko zdzierają kasę od podatnika, a Sobie by od koryta odjęli kilka tysięcy złotych to już by było więcej pieniędzy. Ale nie jak to ?oni sobie nie mogą odjąć pieniędzy bo oni wykonują "ciężką" pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Gazeta Wyborcza pisała chyba w zeszłym miesiącu, że dróg na Euro 2012 nie będzie. To bardzo przykre, a w przyszłości okaże się uciążliwe dla kierowców. Więcej info - Gazeta.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi