Łowca stalker Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam, poszukuję miejsca, w którym w dolinie mroku należy znaleźć dokumenty, tam gdzie ma być oparzenie chemiczne (znacznik pokazuje miejsce koło dźwigu przed budynkiem z laboratorium. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witaj na FORUM 1. Czy na pewno grasz w Soljankę OP-2 czy w Soljanke 2016? 2. Grałem w obie wersje i nie kojarzę tego miejsca więc mogę spróbować Ci pomóc najlepiej jednak by było gdybyś do załącznika kolejnego postu dodał sejwa z tej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 @Łowca stalker Chodzi o dokumenty dla Woronina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca stalker Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jest to kwest Tajne dokumenty i jest to kwest dla Woronina. Właściwie to ma być metalowa szkrzynka z dokumentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 @Łowca stalker - obejrzyj filmik. Uważaj na te zwisające parzydła. https://www.youtube.com/watch?v=Y3v6k2eXcn4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca stalker Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 @kondotier Wielkie dzięki, są tam. Już się bałem że gdzieś wpadły. PS. a gdzie jest schowek z kwestu broń rakietowa ma być koło stacji transformatorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @Łowca stalker nie kojarzę tego zadania z transformatorem. Na jakiej lokacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca stalker Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @kondotier W dolinie mroku po przekazaniu Żyle odtwarzacza, artefaktu itp. powiedział mi, żebym poszukał schowka koło stacji transformatorowej koło X-18 (widziałem gdzieś, że na jej dachu są dokumenty, które wypadły z helikoptera, ale to nie o to chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @Łowca stalker Jak wejdziesz do zakładu, skręcasz w prawo i w narożniku ogrodzenia stoi murowany transformator. Po schodkach podchodzisz do drzwi, otwierasz i robisz przegląd wnętrza. Ma dwa poziomy, zejdź na dolne, przeszukaj. Sądzę, że to ten schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca stalker Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @kondotier Jeśli chodzi o ten mały murowany budyneczek po prawej stronie po przejściu przez bramę to niestety, ale nie mogę otworzyć drzwi. Nie wiem czy mam mieć klucz czy jak, ale nie ma tam opcji by je otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 @Łowca stalker - jeszcze jeden transformator jest w chlewniach. Ale skoro miał być przy X18, to trochę za daleko. Szukałem jakiegoś filmiku, ale nie znalazłem. W swoich zapisach, też nie mam opisu tego zadania, to sprawdzić nie mogę. Widocznie robiłem przy okazji innego. Możliwe, że wejście do tego poprzednio podanego transformatora jest do innego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi