Jump to content

Ulubiona rzecz

Recommended Posts

Widz?, ?e nikt ie pisze o Zewie, wi?c sam postanowi?em stworzy? temat:

A wi?c moj? ulubion? rzecz? z CoP'a jest ok?adka (xD), na prawd?, ale tak w grze, to raczej okolice Jupitera, gdy? lata tam duuu?o chimer i duuuuu?o fajnych rzeczy ma "Hawajczyk".

Jest fajny klimat ale jak dla mnie to zbytnio przesadzili z tym s?o?cem ..... Ale dobrze ?e ma?o stalkerów jest w Strefie to akurat mi si? bardzo spodoba?o. Ulubionym moim miejscem jest Janów oraz baza w Prypeci. W Prypeci przesadzili z mono-litowcami i mutantami. Za du?o ich jest.

Popieram Ducha. Jak dla mnie ta cz??? jest najgorsza gdy? nie ci?gnie mnie tak do Prypeci jak do Kordonu. W Soc non stop siedz? w Kordonie a w Zewie nie ma jak.

Najlepsz? rzecz? s? dla mnie takie medykamenty ?eby emisj? prze?y? bo po nich mdlejemy. Zawsze to wykorzystywa?em jak gdzie? przespa? si? nie mog?em.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Wed?ug mnie najlepsze s? nowe medykamenty no i dodanie masek/he?mów oraz narz?dzi.Podoba mi si? te? pomys? z dokumentami które mo?na potem sprzeda? Sowie.Dobrze ?e twórcy zadbali o to ?e ka?da bro?/kombinezon maj? odmienne mo?liwo?ci ulepsze?.

• 1 month later...
  • 2 months later...

Przypisanie 4 klawiszy szybkiego dost?pu do rzeczy z plecaka , tego mi bardzo brakowa? gdy podczas walki musia?em szukac po plecaku radioaktywnego zastrzyku czy napoju energetycznego .

Podoba?o mi si? mo?liwo?? pod szybki wybór wzi?cia 2 ro?nych broni np. 2 karabin i karabin snajperski.

Dobra tez jest ok?adka kole? z bazookom szczer.gif

• Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.