Lis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Widz?, ?e nikt ie pisze o Zewie, wi?c sam postanowi?em stworzy? temat: A wi?c moj? ulubion? rzecz? z CoP'a jest ok?adka (xD), na prawd?, ale tak w grze, to raczej okolice Jupitera, gdy? lata tam duuu?o chimer i duuuuu?o fajnych rzeczy ma "Hawajczyk". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jest fajny klimat ale jak dla mnie to zbytnio przesadzili z tym s?o?cem ..... Ale dobrze ?e ma?o stalkerów jest w Strefie to akurat mi si? bardzo spodoba?o. Ulubionym moim miejscem jest Janów oraz baza w Prypeci. W Prypeci przesadzili z mono-litowcami i mutantami. Za du?o ich jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Popieram Ducha. Jak dla mnie ta cz??? jest najgorsza gdy? nie ci?gnie mnie tak do Prypeci jak do Kordonu. W Soc non stop siedz? w Kordonie a w Zewie nie ma jak. Najlepsz? rzecz? s? dla mnie takie medykamenty ?eby emisj? prze?y? bo po nich mdlejemy. Zawsze to wykorzystywa?em jak gdzie? przespa? si? nie mog?em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ulubiona rzecz? Pocztowki w pudelku - szczegolnie ta ze zdjeciem sarkofagu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Mapka,Obrazek na pude?ku i oczywi?cie ma?e wymagania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Tak masz racj?. Dzi? popatrza?em na obrazek i nagle mnie natchn??o i oczywi?cie gram A z wymaganiami si? nie zgodz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Wed?ug mnie najlepsze s? nowe medykamenty no i dodanie masek/he?mów oraz narz?dzi.Podoba mi si? te? pomys? z dokumentami które mo?na potem sprzeda? Sowie.Dobrze ?e twórcy zadbali o to ?e ka?da bro?/kombinezon maj? odmienne mo?liwo?ci ulepsze?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tak jak koledze wy?ej mi te? podobaj? si? nowe medykamenty. Dobrze te? zrobili szukanie artefaktów w anomaliach bo w cieniu czarnobyla to wala?y si? wrz?dzie jak kurz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Nowe apteczki, energole itp. ssa niesamowicie. Jak dla mnie to bylo nie do przebolenia. Czekanie 5 min., az sie zycie zregeneruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Przypisanie 4 klawiszy szybkiego dost?pu do rzeczy z plecaka , tego mi bardzo brakowa? gdy podczas walki musia?em szukac po plecaku radioaktywnego zastrzyku czy napoju energetycznego . Podoba?o mi si? mo?liwo?? pod szybki wybór wzi?cia 2 ro?nych broni np. 2 karabin i karabin snajperski. Dobra tez jest ok?adka kole? z bazookom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi