hadam Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Tak jak w tytule, gdzie znajduję się schowek kuzniecowa? W PDA mam podpowiedź, że chodzi o parowóz ale żadnego schowka tam niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Skoro pytasz o ten schowek to raczej jesteś na początku moda i moim zdaniem możesz go odpuścić.. Jeśli chcesz grać w ten klimat lepiej zagraj w NS2016 lub poczekaj na OP 2.1 a najlepiej na OP-3 A radzę Ci tak ponieważ grałem do końca w NS, NS OP-02, NS 2016 i czekam właśnie na OP-3. Co do Twojego pytania: Edytowane 29 Listopada 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jakoś daje radę, bo chciałem sobie spróbować ten jakże ''legendarny'' mod i jest w miarę, ok ale idzie raka dostać jak znikąd wyskakuje 20 pijawek czy misja w tej pieczarze. Dzięki za pomoc i filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie pisałem tego co powyżej żeby Ciebie zniechęcić ale raczej uprzedzić. Ponieważ jedną z rzeczy która mnie wk... w OP-2 były schowki i uwierz, że ten Kuzniecowa na kordonie jest lajtowy.... BTW gdybyś potrzebował pomocy pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Jasna sprawa Jak mi zaproponowałeś to zadam ci jedno pytanie związane z tym modem w, którym momencie pojawiają się pająki i czy będzie ich w modzie od cholery? Pytanie ze względu na fobie i złe przeżycia z tajnymi ścieżkami hah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 W sumie kojarzę pająki z Zatonem czy około 4/6 gry ale zawsze dobrze mieć przy sobie miotacz ognia od Wkręta który jest na MW (Magazynach Wojskowych) w bazie Wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wiesz może jaka jest przybliżona lokacja krzyża w zapomnianym lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Najlepiej jest wchodzić od strony Doliny Mroku a od wejścia trzeba iść w lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Teraz mam problem natury xray engine wywala mnie jak wczytuje save czy zapisuje gram na repacku i nie wiem, gdzie mogę logi znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 @hadam Proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 FATAL ERROR [error]Expression : error handler is invoked! [error]Function : invalid_parameter_handler [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp [error]Line : 804 [error]Description : stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ten log (jak dla mnie) nic nie mówi więc musisz zmierzyć się z wstawieniem do postu sejwa sprzed wylotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Dałoby radę podesłać save przed barem świetnie by było, gdyby ktoś miał już ukończone questy z zapomnianego lasu i wysypiska. Stwierdziłem, że przeniosę się na wersje z 2016 dzięki za pomoc Edytowane 29 Listopada 2017 przez hadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi