skuter Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Kupię grę Stalker SoC. Może to być nawet sama płyta bo resztę mam, tylko żeby to nie była wersja z CD Action . Szukam najprostszej wersji 1.0000. Całej gry bądź samej płyty zależy co kto ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wersja GOG, nic nie stoi na przeszkodzie, by wypalić ją na płycie: https://www.gog.com/game/stalker_shadow_of_chernobyl Przejrzyj Allegro, Olx. Nie wiem skąd jesteś, ale tu masz tanioszkę: https://www.olx.pl/oferta/stalker-cien-czarnobyla-ideal-ppc-CID99-IDpq57D.html#6b3461d506 https://www.olx.pl/oferta/gra-pc-stalker-cien-czarnobyla-CID99-IDqeRWw.html#6b3461d506 Wysyłka +9zł, wyjdzie drożej niż wersja GOG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 @skuter - Sama płyta to wersja 0.0000. A jak na niej jest coś z wersją 1.0000 to jest już Stalker Cień Czarnobyla. Chcesz zalegalizować pirata, kup grę na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 nie chcę legalizować pirata tylko kupić płytę bo moja pękła i został mi tylko klucz do wersji 1000.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 @skuter do grania w mody, potrzebujesz tylko v.1.0004 i 1.0006. Ty masz 1.0005 czyli mało przydatną wersję, bo ja na nią pamiętam tylko 1 moda. I tak będziesz musiał patchować do v.1.0006 lub degradować do v.1.0004. Mody muszą mieć taką wersję podstawki, na jaką są robione. Masz klucz, czyli legalną grę. Pobierz repack od Koma, jest na forum. Nie potrzebuje płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 mam legalną zarejstrowaną grę tylko płytę trafiło, został mi klucz i zepsuta płyta.Jaki repak od koma i do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wystarczyło użyć wyszukiwarki. Wszystko masz tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dziękuje wszystkim bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi