Grisza Wolkow Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam, gram se w OP-2 i taki error, że muszę wziąć klucz do x-18 od dzika/wieprza a on nieśmiertelny jest. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 @Grisza Wolkow Cofnij się w zapisach do momentu wejścia do Doliny i zamiast zabijać leżącego bandytę, poczekaj aż Nabój odejdzie kawałek i daj mu apteczkę, od tego momentu bandyci będą przyjazni, a ty będziesz mógł zrobić kilka zadań dla Dzika po czym dostaniesz klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 dokładnie, Dzik fajne guesty daje...i na końcu dobra giwere..w OP 2 z bandytami trzeba sie zaprzyjaznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 To mnie wkurzało w Op-2, że musiałem być kumplem bandytów. Jeszcze zrobione w tak nieintuicyjny sposób. Uratuj tego łebka po wejściu na lokacje. Normalnie to od razu kulke na wejściu dostawał. Radzę grać w NS 2016 o wiele lepsza solianka i tam jest prawilnie rozwalamy bandosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 6 minut temu, tom3kb napisał: To mnie wkurzało w Op-2, że musiałem być kumplem bandytów. Jeszcze zrobione w tak nieintuicyjny sposób. Uratuj tego łebka po wejściu na lokacje. Normalnie to od razu kulke na wejściu dostawał. Radzę grać w NS 2016 o wiele lepsza solianka i tam jest prawilnie rozwalamy bandosów Popieram Zamiast w OP-2 gramy w NS2016 Znam obie wersje i tak odpowiedziałem dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 i racja, OP2 trochę dla masochistów, grałem bardzo długo, jeszcze moje savy wstawiałem..NS 2016 sama przyjemność grania, na OP2 nieraz bluzgałem ..a co do NS 2016 ..chyba tylko na nieliczne wyloty..mod suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 No to chyba skuszę się na NS2016, dzięki za pomoc panowie. A jeszcze pytanie mam, bo znalazłem ten helikopter co Wieprz kazał ale nie wiem co mam wziąć i mu dać. Znalazłem jakieś dokumenty w jednym z ciał ale Wieprz nie chce ich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) bo chodzi ..o ile pamietam o dwie sztuki dokumentów, jak chimery granatami rozwalałes mogłeś zniszczyc jedne z nich, ot cała OP2. Trza sie cofnąć..))) Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ja z Browninga Auto 5 strzelałem, może przeoczyłem, te dokumenty w ciele były czy luzem leżały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 cholera, nie pamietam za bardzo..ale chyba były 1 dokumenty i jakis pojemnik i to nie przy samym smigłowcu, musisz dokładnie teren przeszukac obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Może chodzi o to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Znalazłem, dzięki wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi