FairFight Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 Witam was, Poszukuję ikonek (lub po prostu grafik, mogą być w jakichkolwiek rozmiarach) oraz nazwy atrybutów broni z wszystkich trzech części serii. Bo zdaje się, że nazwy parametrów broni różnią się chyba we wszystkich trzech częściach sagi. Muszę zrobić tabelę z nazwami parametrów od poszczególnych broni, jeśli chodzi o ikony to występują o ile pamiętam chyba tylko w ZP. Nie mam możliwości uruchomienia Stalkerów na swoim notebooku, proszę więc o pomoc. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted January 23, 2018 Report Share Posted January 23, 2018 Jeśli chodzi o coś takiego: to proszę przeszukać czeluści internetu, łatwo znaleźć te ikony. Jeśli chodzi o parametry - ściągnij sobie polonizacje wszystkich części Stalkera i spójrz w pliki typu ui_st_inventory.xml. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 (edited) 11 godzin temu, Anton Gorodecki napisał: Jeśli chodzi o coś takiego: to proszę przeszukać czeluści internetu, łatwo znaleźć te ikony. Jeśli chodzi o parametry - ściągnij sobie polonizacje wszystkich części Stalkera i spójrz w pliki typu ui_st_inventory.xml. Ikony ekwipunku mam już wszystkie, to nie ich potrzebuje. Akurat Znalazłem już ikonki wszystkich efektów broni i pancerzy, także temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Edited January 24, 2018 by FairFight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts