Wędrowiec Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Otóż poszukuję osoby znającej się na skryptowaniu i tworzeniu modeli do stalkera. Projekt w którym branoby udział to modyfikacja tworzona przez ....acs: http://www.moddb.com/mods/stalker-cs-last-fallout-overhaul-combo-mod Za wyrażenie chęci pomocy serdecznie dziękujemy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaklerR Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Pomocy szukaj u mechaników i u @Ranger801'a. A co do samej modyfikacji, co planujecie? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 (edited) W sumie teraz jesteśmy na etapie rozważania tego co jeszcze możemy zrobić i testowania tego co udało się zrobić do teraz. Ogólnie całkowity Overhaul gry (polecam posprawdzać na stronie moda). +Wolę zostawić to na Hyde Parku bo chcę żeby ludzie przychodzili "na ochotników" wtedy atmosfera będzie znacznie milsza ^^ Więc najbardziej potrzebujemy: Skryptera Animatora Modelera No i kogoś,kto potrafi modyfikować silnik gry Po sztuce jednej. Edited January 24, 2018 by Wędrowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaklerR Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Niestety, mimo tego że znam się na animacji to pomóc nie mogę, zbyt mało czasu mam Jak dodacie do moda jakieś poboczne linie fabularne (jak w soliance, byle by ciekawsze) i pozmieniacie fabułę to może wyjść z tego coś ciekawego. Jeśli zmiany skończą się na grafice i mechanice gry to mod nie będzie ciekawy i przepadnie w odmętach historii uuuuuuuuuuu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Wiesz, póki co jest kilka pobocznych linii questów by nadać nowym lokacjom cel. Oczywiście kiedy wyjdzie finalna wersja chwila przerwy od tworzenia moda a potem zabieramy się za wszelkiego rodzaju add-on'y. (W tym, jeśli ktoś nam pomoże questy) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts