Dovak Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Robie sobie misje dla Żwawego. Oddałem mu ulepszony kombinezon najemników i prototypowy SSP-10 w tym samym czasie, po czym wziąłem zadanie na dostarczenie "Soldier's healing outfit". No i tutaj są schody. Gdy tylko wystarczająco się oddale, gdy stracę zasięg Żwawego z PDA, on momentalnie znika z gry i zadanie jest oblane. Nikt go nie zabija, nie wchodzi w anomalie ani mutanty. Po prostu siedzi w domu i znika po oddaleniu się. Brak ciała, brak czegokolwiek. Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth ReX Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Spróbuj wczytać, ale ogólnie ze Żwawym jest dość sporo problemów. Podobno też potrafi sobie zginąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dovak Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nie pisałbym posta gdyby wczytanie sejwa pomogło. Nie pomaga. Dodam jeszcze że nie ma prolemu gdy opuszczę Kordon korzystając z przewodnika w wiosce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Błąd w tłumaczeniu albo wersji DLC paka. Też to miałem. Po instalacji DLC v1.3 (wcześniej miałem 1.1)i "ulepszonej wersji tłumaczenia" z tego forum problem znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi