kosek46 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 gdy chce przejść na agroprom to wywala gre a jak wchodze na minimape to pokazuje sie wielki ciemny kwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ten wielki, ciemny kwadrat to w PDA ? CoC jest na tyle stabilnym modem, że wypad przy wejściu na nową lokację nie powinien mieć miejsca. Rachunek sumienia zrobić musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosek46 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 tak ten wielki kwadrat w pda tam kaj powinien agroprom odinstalowałem moda i zainstalowałem i nadal ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żuczek94 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Odświeżam temat. Mi tak wywala grę że się cała zacina, staje w miejscu i nawet z procesu sie jej wywalić nie da. Reinstalacja nic nie pomaga. Wchodze na jednym koncu do agropromu i jak przechodzę przez cały to na drugim koncu schodzą bandyci po schodach w dół. Wywala mnie za każdym razem kiedy zastrzelę tego jednego konkretnego z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi