Klikelel9 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Gram w call of chernobyl hybrid i mam problem z misjami (np. Biorę zadanie w którym muszę zabić mutanty, po czym po akceptuje zadanie i moge od razu odebrać nagrodę za wykonanie zadania a nic jeszcze nie zrobiłem). Zdarzały mi się jeszcze podobne sytuacje i chciałbym się dowiedzieć czy u mnie jest coś nie tak (np. z plikami) czy po prostu zdarzają się takie sytuacje? Edytowane 5 Marca 2018 przez Klikelel9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 @Klikelel9 takie niespodzianki nie zdarzają się. Zasada jest prosta. Zrobisz zadanie - zadanie zaliczasz. Nie zrobisz - wiadomo. Chyba, że wcześniej, przypadkowo rozwaliłeś stado mutantów i biorąc to zadanie od razu masz zaliczone. To możliwe. Reasumując. Na początku weź zadanie, a później strzelaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 @Klikelel9 to właśnie wada jest, dodatek EOC spowodował , że wszelkie mutanty zostały "wybite", jak dysk twardy wróci to zrobię patch 1.2 i spróbuje to naprawić w końcu bo pojawiła się możliwość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klikelel9 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Dobra, dzięki za info. Ogólnie poza tym bawię się jak nigdy wczesniej w stalkerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi