Orest Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 witam, mam problem w podziemiach Agropromu. Po zabraniu PDA Luka teleport, który ma mnie zabrać stamtąd, nie działa. Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @Orest - Po zabraniu PDA, wychodzisz po drabinie, idziesz do krętych schodów, nimi na dół. Pod nimi zrób sobie twardy zapis. teraz masz dwie mozliwości. W prawo, przez kratę i do końca. Tam jeden teleport, gdzieś w Strefę. Albo od schodów w lewo, tak jak uciekałeś w czasówce, mijasz drabinkę, przechodzisz przez kratę i znowu do końca, teleport w inna część Strefy. Twardy zapis pod krętymi schodami po to, abyś ewentualnie mógł powtórzyć, aby wybrać bardziej pasujące Ci miejsce pojawienia się. Zobacz na tym gameplayu ( to z "ostrej" wersji moda ) gdzie poszedł grający. Od 3.50 cała akca, od &.00 po zabraniu PDA. https://www.youtube.com/watch?v=A4pKwZ43L7E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Próbowałem tej metody już ale nic ona nie daje. Po wejściu w miejsce teleportu następuje chwilowy lag i NIC! Z tym problemem borykam się już dobre 2 dni i nic nie pomaga, nawet próbowałem dojść do Luka wejściem z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 @Orest - Nie ma wejść i wyjść z podstawki. Mod rządzi się swoimi prawami. O podstawce zapomnij. Wyjście jest tylko takie jak opisałem. Co masz w logu po tym zawieszeniu? Próbowałeś w obie strony? Jak pamiętam, po pójściu w prawo, na krótko przenosiło pod cerkiew na bagnach, a następnie chyba na Kordon. Gdzie przenosi ten z lewej, nie pamiętam. Popróbuj z ustawieniami oświetlenia. Taki myk pomagał. A masz w ogóle informację teleporcie? Zobacz jeszcze sam początek tego gameplaya. To pójście w lewo i do do DM na estakadę. https://www.youtube.com/watch?v=aSGHtSJTtzw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi