ramzes12041993 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Mam pytanie odnośnie instalacji moda Powrót Szramy cz.1, skopiowałem folder gamedata z folderu mod do głównego folderu gry i teraz pytanie co mam zrobić z patchem ? Bo gdy go kopiuje to muszę zamienić pliki w nim i następnie podobna sytuacja z folderem z spolszczeniem i to trochę bez sensu a po za tym a po za tym taki błąd mi wyskakuje po całej instalacji i odpaleniu gry. Proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 16 minut temu, ramzes12041993 napisał: i teraz pytanie co mam zrobić z patchem ? Bo gdy go kopiuje to muszę zamienić pliki w nim i następnie podobna sytuacja z folderem z spolszczeniem i to trochę bez sensu To to jest właśnie sensowne Wrzucasz patcha czyli masz zamienić pliki, tak samo spolszczenie, jak chcesz żeby mod był po polsku to chyba logiczne, że pliki z tekstem po rosyjsku mają być zastąpione przez te w wersji PL. Jak wrzucasz jakieś patche, fixy, spolszczenia, to jak będzie komunikat czy zamieniać pliki to wybierasz TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Dzięki za pomoc A wiadomo coś czy ten mod działa z wersją 10005 albo 10006 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Pytanie brzmi czy zamierzasz grać w to: Czy w to: To jest niby to samo. O różnicach przeczytasz w podlinkowanych tematach. Jak chcesz grać na 1.0006, to wybierz moda z drugiego linka. Jak bez, to degraduj do 1.0004. Moim zdaniem gra bez dopełnienia trochę mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi