pfirst Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam Mam problem , co naleze zrobią aby ten '' kiler'' na przejściu z Kordonu na Wysypisko wykonał zlecenie abym i ja go mógł wykończyć dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Pamiętam, że takie zadanie robiłem, ale dokładnie kiedy to nie. 'Poszukaj tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 4 godziny temu, pfirst napisał: Mam problem , co naleze zrobią aby ten '' kiler'' na przejściu z Kordonu na Wysypisko wykonał zlecenie abym i ja go mógł wykończyć Nic nie robisz. Stajesz z boku i czekasz. Podleci kilku stalkerów do przejścia, killer jednego zabije, a wtedy ty jego i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi