Piotrek30 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Witajcie. Chłopaki pomóżcie. Zainstalowałem OGSE 0.6.9.3 FINAL i gram od dwóch dni jest super ale po próbie wejścia na obszar Baru gra się buguje i wywala mnie do pulpitu. Grę przeinstalowałem i nadal to samo. Próbuję robisz quick save i nic to nie daję. Please help :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Wstaw loga błędu. Jeżeli nie wiesz o co chodzi, to poczytaj tu - https://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzić-logi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 ... a w ciemno bez loga zaryzykuję poradę: zainstaluj brakujące Visual C++, stawiam 10gr, że pomoże. W dziale dla początkujących stalkerów znajdziesz wykaz wszystkich potrzebnych do sprawnego działania każdego moda. Trochę tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek30 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : called from CPP takie coś mam w folderze _appdata_ --- logs --- xray_piotrek. Please help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 @Piotrek30, tu znajdziesz rozwiązanie Twojego problemu - https://stalkerteam.pl/topic/8508-problem-przy-wejściu-do-baru/?page=2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek30 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 @smox jesteś wielki tylko tego mi brakowało...wszystko śmiga nawet przekopiowane zapisy. Thx Bro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 @Piotrek30, jesteś nowy na forum, więc Ci podpowiem - na górze forum jest zakładka - Szukaj... Wstawiasz tam to co chcesz znaleźć i gotowe. Zaoszczędzisz sporo czasu, no chyba, że nic nie znajdziesz, to wtedy piszesz posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek30 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Ok. Dzięki za radę. Pozdrawiam, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi