Mnieciu Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jaki antywirus? Bo mi COMODO kwasił plik dll od jeden gry i musiałem go aż odinstalować aby zaskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam, Mam problem. Jestem na Jantarze,mam iść do podziemi. Jak jestem przy bramie na terenie kompleksu to łapie bugtrapa: FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : called from CPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 @Bastek- Przy próbie otwarcia planszetu/mapnika (kilku rus kolesi miało to samo z planszetem, a także w innych sytuacjach) miałem wylot z takim samym logiem jak Ty i @Wędrowiec. Na większości rus stron odpowiedź jest krótka – błąd systemu, a nie moda i nie są w stanie pomóc. Od niedzieli myślałem, że szlag mnie trafi.Wczoraj, a właściwie to już dzisiaj na stronie - LINK znalazłem rozwiązanie, sprawa dotyczy visual c++, który repack instaluje nam z automatu, a który nie jest kompatybilny ze wszystkimi wersjami systemu, kto zechce niech sobie poczyta. Krótko, trzeba pobrać i zainstalować tę wersję c++ - LINK ( pamiętając aby zaznaczyć tylko -"vcredist_x86.EXE"). Mnie pomogło, planszet się otwiera. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 gawron-jesteś wielki,gdyby było po 13 to "połówka" Twoja Miałem to samo przy planszecie,save Wędrowca na Wysypisku działał,ale do Baru nie wszedłem.Teraz wszystko działa.Instalowałem te badziewia tylko,x64 też a to mi pi.....ło grę. Plusem tego że nie działało jest:naprawiłem sieć w domu żeby przerzucać save między komputerami,przeszedłem KLONDAIK,Old Episod i kończę Złoty Kufer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 U mnie nic nie pomogło. Dalej taki sam błąd przy bramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 @gawron pobrałem , zainstalowałem a sprawdzę czy działa jak mi się SS znudzi @gawron No to ten dzięki Uratowałeś mnie . W końcu pogram sobie w OGSE Normalnie ciesze się jak mała panda z pędu bambusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi