maro Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Jak w temacie. Znalazłem dwie walizki: jedna otrzymana od jednego rannego stalkera - w filmach dialog taki jak Piotrowicz, druga - znaleziona w piwnicy, jak w filmach. Problem jest taki, że nie ma ciała stalkera obok zburzonego mostu. Piotrowicza spotkałem w okolicy wieży obserwacyjnej. Pomocy!! problem z grupa.dds problem z grupa.sav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Sprawdziłem Twój sejw. Grasz bardzo chaotycznie. W PDA masz informację, że Pietrewicz zginą więc moim zdaniem nic tu nie można zrobić poza cofnięciem się w sejwach. Np. przy każdym wejściu na lokację masz autosejw. O ile pamiętam zadanie na grupę Aleksandrycza zaczyna w barze u Zimnego może masz ten sejw. Może masz jakiś sejw sprzed komunikatu o śmierci Pietrewicza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro Posted July 2, 2018 Author Report Share Posted July 2, 2018 Dzięki za odpowiedź. Pewnie że mam, wybrałem opcję autozapisu. Chaotycznie - pewnie tak, jak jakiś kwest mi nie wychodzi, biorę się za inny, próbuję sam rozwiązać, chociaż to trudne. Szkoda mi tylko długiej walki w mutantami osadzie rybackiej (na północy). Zespawnowanie brakującej walizki /mam dwie/ zamknie zadanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts