Matrix1001 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam Wziąłem od wilka zadanie na przyniesienie radiostacji od Tolika. Poszedłem na kordon, znalazłem tolika, pogadałem z nim, powiedział że muszę szukać w wąwozie na wysypisku za hangarem tam gdzie są rury i koparka. Poszedłem tam no i radiostacji nie ma, w poradnikach widziałem gdzie dokładnie leży, no ale nie wiem co jest grane bo jej w ogóle tam nie ma. Czy jest taka opcja że się nie zespanowałą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 @Matrix1001 - Ona jest czasami bardzo źle widoczna. Trzeba do tego miejsca podejść z różnych stron. Oczywiście że mogła się nie zespawnować. Nie chcesz powtarzać, użyj spawnera. Ale najpierw idź na MW i spawnuj tylko wtedy, jak Wilk będzie żył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 W razie dalszych problemów wstaw sejwa sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Wczytałem od wcześniejszych zapisów, ale to nie pomogło, użyłem więc spawnera i już wszystko gra. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi