Leniwa Buła Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Mam pytanie jak rozwiązać problem widoczny na screenie mam tak grając w Mod Ostatni Dzień ,ale miałem tak samo grając w Historia Dzika Remake Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 @Leniwa Buła, tak się dzieje gdy grafika nie wyrabia. Zainstaluj sobie program Paint.net, poszukaj w folderze textures pliku z tym hudem i go zmień np. w Efektach/Fotografia/Wyostrzenie. Chodzi o to, by zmiany były jak najmniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Mnie też tak się robiło na starych kartach graficznych. Dopiero na GTX 560 czy 660 problem zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi