OldMan Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @kmicic0 Nie wiem o co u Ciebie chodzi.. Dodałem małą zmianę podmień pliki i daj znać czy pomogło. config.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Po podmianie plików taki błąd: Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : inventory_sect.ltx Po ponownej podmianie plików wszystko działa jest jeden mały problem slot na pistolety poniżej zamieszczam fote menu: Edytowane 8 Września 2018 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 No to przynajmniej jest jakiś postęp. Jeśli chcesz ustawić położenie miejsca na pistolety musisz parametrami x i y ustawić optymalne wartości. Tak jak na Twoim zdjęciu trzeba zmniejszyć x (np. na 200) żeby kratka przesunęła się w lewo a y trzeba zwiększyć (np. na 65) żeby całość przesunęła się w dół. Tak trzeba zrobić w pliku inventory_new_16. Na tej samej zasadzie możesz poprzesuwać pola dla broni długiej i artów. Lewy górny róg ekranu ma wartość x=0 (czyli im większa liczba punkt przesuwa się bardziej w lewo) i y=0 (czyli im większa liczba punktów przesuwa się coraz bardziej w dół ekranu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @OldMan Mam pytanie te pliki są jakoś kodowane nie mogę zapisać zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Zdejmij atrybut pliku "tylko do odczytu" a po zapisaniu zmian przywróć ponownie. PPMYSZKI Właściwości: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @OldMan Zmieniłem całość na pliki z Solianki działa,na razie nie powoduje wylotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Gdyby coś daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi