The Iceman Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Priboi Story ver...1.1 Krótko mówiąc: zdecydowanie najlepszy mod jaki powstał do tej pory, który zmienia całkowicie Zonę (...) Tutaj wcielimy się w postać żołnierza Priboia Sipchenko. Nowy wygląd, efekty, przedmioty, przywrócona lokacja, którą poznasz w trakcie gry i naprawdę wiele więcej. Ponadto mod ten, według autora, optymalizuje poziomy. Screeny http://img263.images.../319/932633.jpg http://img806.images...9134/932639.jpg http://img651.images...550/9326316.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Bez dwóch zdań,koniecznie do ściągnięcia i zagrania,chociaż trudniejsza jest wersja 1.0(jak dla mnie)...ech te przejścia między magazynami wojskowymi a barem i komando zombiaków i całego tego cholerstwa ;-) Dla chcących zagrać w wersję 1.0 to polecam: Download http://www.filefactory.com/file/28816e/n/Priboi_setup_exe Modyfikacja działa tylko na wersjach v1.0004 i v1.0005 i jest w wersji angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Zachęciliście mnie. Jutro instaluję SoC i tego moda. Wie ktoś coś więcej na jego temat? Jakaś stronka? Nawet po rosyjsku może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Oczywiście. Jest nawet po angielsku: http://priboi-story.extra.hu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Z tej samej stronki,jak ktoś chce to poradnik w formie pdf do ściągnięcia(raczej do wersji 1.0 http://priboi-story.extra.hu/plug.php?e=index Dorzucam jeszcze opis jak wyciąć zbyt wybujałą roślinność w postaci kwiatów(wszystko wg. gustu),kto zainstaluje lub grał wie w czym rzecz: X:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\levels-usuwamy build_details z każdego folderu i cieszymy się normalną zieleniną,bez imponujących napromieniowanych kwiatów i przy okazji lepszą ilością FPS-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Oczywiście mod działa na polskiej wersji? P.S. A co chodzi z tymi kwiatkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 1. Działa, ale będzie po angielsku. 2. Popatrz na screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Spolszczenie: http://tawerna-cs.org/index.php?showtopic=2437&st=0&p=30538entry30538 autor: xtyro Działa na wersji Cień Czarnobyla PL - 1.0005 / Priboi Story 1.1 (1.0005) by dez0wave P.S. Autor zaznaczył że tłumaczenie jest wolne do korzystania i zmian,stąd pozwoliłem sobie wstawić na stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Super. Jak kol wiek znam dobrze angielski tak swobodniej gra się na wersji PL. Zaraz testuję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dzięki za linki za spolszczeniem. Ja testuję Oblivion. Priboi zostawiam sobie na deser. Nie wiem tylko jak zainstalować do Oblivion, Arsenal Mod.Sciągnąłem to, ale opis instalacji jest dla mnie niejasny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Fiedia Cezar, Usuń wszystkie mody i pobierz - Oblivion Lost 2.2 + Arsenal Mod, a następnie małą poprawkę - fix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dzięki serdeczne. Na spolszczeniu z Tawerny gra się bardzo dobrze .Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Jedno pytanie - na gołego Stalkera SoH jakie patche muszę dać, aby zainstalować Proboi i jakie fixy do niego dać bo dzisiaj za nic mi się gra nie uruchamia - mam Probori, fixa do 05 i spolszczenie (testowane bez spolszczenia też) i wywala bugtrapa przy uruchamianiu nowej gry. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Najlepiej przeinstaluj grę. Pobierasz patcha w wersji 1.0001, 1.0003, 1.0004, 1.0005 i instalujesz je po kolei (patch 1.0002 jest przeznaczony tylko dla rosyjskiej wersji gry). Następnie pobierasz fix do wersji 1.0005 i grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja grałem na patchu 04+fix i hulało jak trza(wtedy jeszcze bez spolszczenia),natomiast wersja 1.0 Priboi Story jak dobrze pamiętam śmiga bez patcha(jak dla mnie o wiele trudniejszy mod od jego następcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Gram w tego moda i powiem, że jest super. Dopiero teraz chodząc po lokacjach czuję ten klimat pustej zony i nie wiem czy mnie coś nie zaatakuje nagle. Albo te emisje niespodziewane.... to się nazywa klimat. Pytanie z ciekawości do tych, którzy przeszli mod do końca - czy da się wracać z Prypeci do Baru? Oraz jak długo trzeba grać, aby móc kupić powiedzmy SVD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Z Prypeci wrócisz bez problemu,z elektrowni zresztą też...co do SVD nic nie poradzę bo łobuzów mordowałem innymi rodzajami broni ...,natomiast radzę pobuszować po Prypeci,ja szukałem tam dokumentów,czy tez pendriva dosyć długo,ale ilość tych kurdupli w kapturze jest okrutna-atakowały mnie po 4-8 sztuk na raz,a emisje miałem średnio co parę minut;w każdym bądź razie jak wlazłem tam z 1000 sztuk amno to po 2-3 godzinach grania wylazłem z resztką,no może koło 100 sztuk,na wpół rozwaloną kamizelką i 2 giwerami które zacinały się co drugi strzał...łatwo to tam nie jest(wiadomo,że chodzi o poziom weteran lub mistrz),się kolega sam przekona :-D ...a wracając do czerwonego lasu od razu zasadzka monolitowców i kolejny łomot w d...ę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zacząłem grać w tego moda i jestem pod wrażeniem.Jeśli ktoś wie, to czy nowa lokacja jest ukryta, czy też jest zaznaczona na PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 No właśnie też mam takie pytanie, bo coś jest mowa o Martwym mieście, ale jakoś nie wiem czy to nie jest po prostu ta wioska w Magazynach Wojskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Elvis pytanie do Ciebie, pisałeś coś o przywróconej lokacji.A przy okazji, czy 999 kg, tak jak podałeś do Oblivion, też tu zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tak. Stosuję 999 kg i działa bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Windmaker , wycinałeś kwiatki z tekstur, czy grasz na kolorowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Gram na kolorowo, max detale, ale Statyczne oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja gram ze wszystkimi ustawieniami na maksimum i trochę mam wrażenie WoW, takiej bajkowości.I jeszcze jedno, w pliku config\creatures\actors.ltx na samym początku jest linijka o posiadaniu 40 rubli, ciekawe czy jakby wstawić inną wartość to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Hm... nie sprawdzałem tego. Zresztą mam teraz w kieszeni ponad 600 000 rubli i w plecaku antidotum na wirusa X czy jak mu tam za ponad 250 000 rubli. W tej grze zarabiam tyle, że nie wiem - owszem mam 999 kg bo nie dawałem rady - jak wparowałem w Dolnie Morku do bazy bandytów to aż nie mogłem uwierzyć w to co zobaczyłem w ich zbrojowni, to był raj na ziemi! Tak samo w Magazynach Wojskowych. Aha pytanie do tych co przeszli już początki - gdzie są dokumenty w Dolinie Mroku? I jak wejść do zamkniętej części laboratorium? Znalazłem tylko jedne dokumenty, ale dalej mam za zadanie coś tam znaleźć. Zdjęcie pokazuje jakieś szafki, ale w tych co znalazłem szafkach nie było dokumentów, tylko broń i kombinezony. Zresztą jak się gra to nie trzeba kupować żadnych broni czy kombinezonów bo jest wszystko na mapie. Znalazłem ostatnio SEVE a w Jantarze znalazłem 2 kombinezony naukowców. Raj na ziemi normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi