Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja jestem dopiero w Kordonie ,dzięki za informacje. Aż mi się oczy zaświeciły do bazy Bandytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak tam wejdziesz, to nie będziesz wiedział co brać - każda szafka, a już na sto procent zbrojownia na niższych poziomach. Rety to jest raj normalnie. Zresztą trzeba zaznaczyć, że twórcy zadbali o prezenty na mapie - schowki i ich zawartość jest naprawdę fajna - kombinezony, broń i inne ciekawe rzeczy jak artefakty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak na razie, ten mod to po prostu miodzio.Normalnie, jakbym nową grę kupił, a odgłosy strzałów świetne - Makarow czy AK 47.O wiele lepiej prowadzi się pojazdy.Trzeba w to zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Kurde zescie mnie zachecili i sobie wlasnie sciagam :mrgreen: ciekawe czy pobije obliviona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wczoraj Oblivion zakończyłem. Dziś odpaliłem Priboi i uważam , że jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 No dobra to sprawdzam. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstal Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Z tego co widzę to fajny mod, już prawie skończyłem grę, potem przetestuje ten mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jest lepiej niz myslalem :mrgreen: szczegolnie spodobalo mi sie nowe intro. Wykonalem pierwsze zadanie tylko ze co teraz? Pomozcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Najpierw do Demona: nie wiem jaką masz wersję gry, mała porada, instaluj Mod ,fix, ewewntualnie spolszczenie z tawerny, linki podali koledzy, czytaj w temacie. Albert, ja też dopiero jestem w Kordonie, Windmaker, trochę dalej, grajmy i wymieniajmy się zdobyczami :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jakiego demona? Ja poszedlem do doliny mroku i ogarnolem sobie ak z granatnikiem i pancerz monlitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zdjęcie pokazuje jakieś szafki, Z tego co pamiętam to teraz tam nie wejdziesz ,dopiero w drugiej misji zdobędziesz albo kod,albo pendriva który je otworzy,a dokumenty są po prawej stronie tam gdzie w oryginale leżał zabity najemnik zaraz przy wejściu,natomiast żeby one się tam znalazły i żebyś je znalazł musisz kontynuować misję dalej-albo w czerwonym lesie ,albo w w lokacji radar i x10 znajdziesz kod do drzwi(antidotum!!!).Sorka za nieprecyzyjną odpowiedź,ale grałem co najmniej pół roku temu i to pod rząd w obie wersje(1.0 i 1.1) a tam rozlokowanie dokumentów jest całkowicie odmienne,stąd też moja niepamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 A to już kapuję - ja chwilowo wyczyściłem bazę Wolności w Magazynach i to co tam ustrzeliłem to mnie zatkało - znalezisko w wiosce też było przerażające (ale ciekawe). To trza iśc dalej - chwilowo zwiedziłem X16 i 18 (Jantar i Dolina) i mam w apteczce zawsze jedno antidotum bo raz już musiałem go użyć więc zawsze trzymam jedno przy sobie. Dzięki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Windmaker, trochę dalej, grajmy i wymieniajmy się zdobyczami :-D Tylko to już na PW, czy GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Nie. W tym temacie. To on do tego służy. To jest jeden temat o jednym modzie. Wypowiadajcie się śmiało, oczywiście w ważnych lub ciekawych sprawach tj. teraz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Żle mnie zrozumiałeś. Po prostu nie chcę, żeby ten temat przeistoczył się w śmietnik, gdzie królują stwierdzenia "a ja znalazłem mojego trzeciego kałacha", "wykonałem zadanie dla x", "wydałem na nowy sprzęt x RU". O to mi chodzi. Oczywiście opinie, co jak się zrobiło, w jaki sposób, itd. są bardzo przydatne, każdemu mogą pomóc, i przeciwko takim nic nie mam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Czy Wam też zdarza się, że ciężarówka, lub autobus wisi w powietrzu. Można ją pchnąć lekko w nią wchodząc, a ta koziołkuje o parę metrów dalej.Przy czym silnik jest włączony, widać spaliny, ale w środku nie słychać jego pracy.Nie można pojechać, ponieważ stan pojazdu zero.Bug? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Tez to mam. A ja mam ikonke domku po prawej stronie. Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ikonkę masz na PDA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Taka jak od jedzenia i promieniowania po prawej. Tez zielona narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Taka jak od jedzenia i promieniowania po prawej. Tez zielona narazie. Musisz strzelić w kimę,czyli pocapić na wozie-po prostu odpoczynek się kłania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 To z domkiem mnie zmyliłeś :mrgreen: . Jak jesteś zmęczony trzeba spać, ale w bezpiecznym miejscu. To czasem się pokazuje, jak za długo śmigasz bez odpoczynku. Ja już myślałem, że masz ikonkę domu, z obozu Stalkerów w Kordonie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Pojazdy w Priboi Story nie mają żadnego wektora, dlatego latają w powietrzu. Jest to wielkie niedopatrzenie twórców i dowód na to, że nie posiadają odpowiedniego narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Nie można mieć wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja doszedłem w wędrówkach do Prypeci i powiem jedno - byłem zmuszony (nie jestem dobrym graczem, wiem o tym) ustawić sobie dopuszczalny ciężar na 999 kg, bo wizyta w Radarze i eliminacja tamtejszych wrogów i mutantów skończyła się paniczną ucieczką przez całą mapę do baru. Jedna rada - kiedy przyjdzie wam walczyć z zombi w Radarze (podziemia) lub dalej, strzelajcie tylko i wyłącznie w głowę. Strzał w tors nie daje nic - w podziemiach radaru zostałem zapędzony w róg i zabity przez hordę zombi - około 20, ponieważ nie strzelałem po głowach, tylko w tors, a to nic nie daje. Co do innych ciekawych rzeczy, to udało mi się w barze wyjść za mapę i znaleźć niewidzialne przejście przez mur, aby wrócić do normalnej mapy - ale z powrotem się nie udało. Dla zainteresowanych (aczkolwiek nic tam nie ma) jest to przejście obok żołnierzy na zachodzie przy wyjściu do dziczy i magazynów - będąc za żołnierzami trzeba wskoczyć na skrzynie i potem na płot a następnie przeskoczyć na drugą stronę. Dodatkowo w Prypeci uzbroić się trzeba w snajperkę i dobry karabinek bo kontrolerów ciężko zdjąć, a jest tam ich kilku. Polecam podbiegać do nich maksymalnie bo są wówczas bezbronni - no ale wcześniej to zombiaki trzeba zdjąć. Jak ktoś był już w podziemiach koło Radaru to byłbym wdzięczny za pomoc - jak tam w środku jest? Bo jak dla mnie było tam na samym wstępie stanowczo za trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ja doszedłem w wędrówkach do Prypeci i powiem jedno - byłem zmuszony (nie jestem dobrym graczem, wiem o tym) ustawić sobie dopuszczalny ciężar na 999 kg, bo wizyta w Radarze i eliminacja tamtejszych wrogów i mutantów skończyła się paniczną ucieczką przez całą mapę do baru A sumiennie ostrzegałem(kilka postów wstecz),że łatwo nie jest :mrgreen: ...podziemia nie są złe,jest trochę łatwiej niż na górze,ze 3 pijawy i z jeden kontroler+kilu zombiaków...ale jak wyjdziesz to zapewne od razu zwarcie i nowa ekipa do wytłuczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi