The Witcher Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Tworzę moda Total Change Stalker. Oto część zmian w modzie T.C.S.: -Nowe przedmioty, bronie i pancerze, -Zmienione parametry broni i pancerzy, -Retextur terenu, broni, przedmiotów, ikon przedmiotów i pancerzy, -Udźwig 80 kg, -Nowe questy -Zmieniony asortyment handlarzy -Nowi stalkerzy, -Nowe mutanty To nie jest pełna lista zmian w modzie będzie ich o wiele więcej. Jeżeli ktoś chce pomóc przy tworzeniu moda, niech pisze na GG 10934860. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Poprawiłem krzaczki. Wiem też, że chcesz dodać do gry opowiadania. Ten mod powstanie do CS czy SoC (skoro jest w tym dziale...)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Do CS, chociaż najpierw miał być do Soc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Hm... Nie znam się na modowaniu, ale mogę pomóc w sprawie strony www i mogę zaoferować sprawny hosting w domenie militis.pl - jako subdomena, bez reklam, konta mailowe itp. Co do samego moda, to najlepiej by było dodać więcej broni - znacznie więcej broni, sporo pancerzy no i różne wersje przedmiotów. Dobrze by było też zoptymalizować działanie gry w znaczeniu poprawy wojny frakcji (dodanie odpowiedniego istniejącego już moda) oraz polepszenie asortymentu handlarzy i może dodanie małych handlarzy, którzy nie mieliby super towarów, ale byliby mobilni lub też bywali w różnych lokacjach po kilku, tak samo mechaników jak by się dało. Przywrócenie prawdziwych nazw broni oczywiście oraz marzenie ściętej głowy - jakąś nową frakcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławik Baron Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Mam nadzieję że uda się wszystko w stu % z opisu wynika że już bendzie super życze powodzenia w tworzeniu . Sam bym pomógł ale nie umiem modować stalkera . Masz u nas tutoriale. Naucz się - potem zaczyna się wszystko rozumieć. Tworząc tutoriale, ułatwiam Wam pracę (i nerwy też...) - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dzięki Windmaker :-D przyda sie strona. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 O, Biały Wilku. Dawno Cię nie "widziałem". Czy zamierzasz dodać coś jeszcze? I czy te opowiadania nadal są aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 To skontaktuj się zemną i pogadamy o tym wszystkim ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Moim zdaniem Biały Wilk nie potrzebuje pomocy. To pro modder. W dodatku kontaktuje się tylko ze mną. Jedyne, co mu potrzebne, to nowe ciekawe pomysły ew. pomoc przy elementach pobocznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Chodzi o serwer pod www dla moda. A modding to nie moja sprawa, ja w tym noga jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 To miło z Twojej strony, ale pisałeś o tym w pierwszym poście, Biały Wilk widocznie nie skorzystał z tej oferty. Teraz jest skupiony na moddingu, mniej na stronach www, myślę. Tak czy inaczej wybór należy do Ciebie, Biały Wilku. Chociaż... przydałby się mu porządny hosting :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Przydałby sie hosting, ale stroną ktoś inny musiałby sie zajmować, jestem za bardzo zajęty moddingiem, opowiadania są nadal aktualne, mam zgode kilku opowiadaczy. Jak coś wymyśle to dodam, jeśli macie jakies fajne pomysły to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja z Windmakerem opiekowalibyśmy się stroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jeśli chcecie... No to dobra, mnie to odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jedynie kwestia adresu - ja stawiam stronę u siebie jako subdomenę do militis.pl więc adres powiedzmy wyglądałby - tcs.militis.pl więc trzeba albo wykupić domenę i posytawić na moim serwerze - sponsoringu nie planuję, więc to do ugadania, albo na alias - zero problemów. A prowadzenie strony to nie problem, powiecie jaki skrypt dać i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Proponowałbym alias. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Też bym optował za aliasem - za darmo, dla mnie zero problemów z uruchomieniem i bez zobowiązań na dalszą przyszłość. A jakie skrypty? Najwygodniej by było zrobić portal z forum przema i go ładnie ustawić - dodać jakieś mody i będzie wyglądał odpowiednio. Bo forum mogłoby się przydać też do takiego tworzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Szukam kogoś kto zna się na tworzeniu modeli do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ja mogę pomóc, ale tylko przy tworzeniu opowiadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opowiadania sam zrobię, akurat przy tym nie potrzebuję pomocy. EDIT: Ojjj, bo się pogniewamy! Może nie uwierzycie, ale mod ciągle powstaje i potrzebuję waszej pomocy! Jeśli ktoś chce w czymś pomóc niech pisze w tym temacie, albo na GG i nie zapomnijcie napisać co umiecie robić (np. dodawać bronie, edytować spawn) Jeśli mi nie pomożecie mod wyjdzie najwcześniej w 2010... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Napisz najpierw kogo poszukujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Szukam kogoś kto zna się na tworzeniu modeli do gry. I kogoś kto te modele doda do gry, mogę to zrobić sam, ale zajęłoby to więcej czasu. Jeśli chcecie w czymś pomóc to piszcie, a znajdę wam coś do roboty. PS: Niedługo napiszę większą liczbę zmian, na razie dodam tylko, że będzie nowa fabuła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja bym chętnie pomógł ale zupełnie nie znam się na takiej robocie jeżeli potrzebowałbyś np. testera czy coś w tym rodzaju mogę pomóc poważnych rzeczy niestety nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Testerzy się przydadzą. Kiedy będzie trzeba coś przetestować, albo skończę moda skontaktuję się z tobą. Myślę że moda będzie testowało jakieś 5-8 osób(oczywiście, jeśli znajdą się chętni), żeby wyłapać błędy. EDIT: Lista zmian: -Nowe przedmioty (morfina, bandaże, narkotyki, apteczki i wiele innych!), -ok. 30 nowych pancerzy, -Zmienione parametry broni i pancerzy, -Retextur terenu, broni, przedmiotów i pancerzy, -Udźwig 70 kg, -Nowe misje poboczne, -Zmieniony asortyment handlarzy, -Nowi stalkerzy, -Nowe mutanty(nie tylko te wycięte - zamierzam dodać nowe), -Nowa fabuła, -ok. 100 nowych broni (prawdziwych i fikcyjnych), -2 nowych handlarzy, -3 nowe frakcje. Postaram się też dodać nową lokacje, ale nie wiem co z tego wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 O kuffa to będzie coś tym bardziej się cieszę, że głosiłem się jako tester i zostałem przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi