Orest Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Misja "Znaleźć początek tajnej ścieżki." Po rozmowie z Michasiem, udaję się do miejsca pierwszego teleportu, wchodzę w teleport, lecz ten nie działa. Wczytanie save'a lub restart gry sprawia, iż teleport znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Pamiętaj, że nie jest to nowy mod (ograłem go kilka lat temu) i nie każdy pamięta go na wyrywki. Więc pisz dokładniej o co chodzi. Ja np. w ogóle nie kojarzę jakiegoś Michasia. Fotografa mam cały czas postawionego więc nie zaszkodziłoby gdybyś wstawił sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @OldMan Save_Szept.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @Orest Do jutra jestem zablokowany z graniem bo jestem w trakcie wymuszonej zmiany obudowy i w tym momencie kompa mam wyjętego na biurko co wiąże się używaniem integry GPU. Natomiast gdybyś napisał wcześniej, że chodzi o Bar i Wierszokletę to wiedziałbym o co kaman Oglądaj od 22:20 Sejwa spawdzę jutro po złożeniu kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Robiłem to samo co ten facet, teleport mi nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Mam podobny problem. Jestem w miejscu, gdzie według poradnika powinien być teleport, ale nie ma go tam. Próbowałem tam podejść bez odczytywania quicksave'ów, ale też go nie ma. Chodzi dokładnie o to miejsce: ImageBam . Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @chszarz Z poradnikami autorstwa @cichy jest taki szkopuł, że on w dużej mierze ogrywał mody w języku rosyjskim, a więc mogą występować różnice. Znalazłem takie filmiki. Może pomogą. 1. Spoiler 2. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 (edytowane) Niestety, teleport dalej nie pojawia się i nie mam pojęcia co dalej robić 😞 Szkoda by było "utopić" w ten sposób kolejnego fajnego moda. Domyślam się że może nie zrobiłem wcześniej czegoś (lub zrobiłem coś), co wywołuje taką konsekwencję w scenariuszu gry. Niestety już w wielu modach skończyłem w ten sposób. Uważam że dużym błędem ze strony moderów jest brak konkretnego wskazania co trzeba robić, gdzie i w jakiej kolejności. Człowiek musi sam się domyślać i kombinować, co często skutkuje takim własnie zaplątaniem 😞 Edytowane 26 Marca 2023 przez chszarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi