SurZeus Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Mam misje od szefa powinności aby zabić przywódce jakiegoś tam ugrupowania. Za każdym razem jak go zabijam to mam 1.aktualizacja misji 2.niepowodzenie. Próbowałem nawet go nawet ratować apteczką jak się poddawał ale to na nic. Lokalizacja to strefa przemysłowa. Edytowane 27 Lutego 2019 przez SurZeus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Może miałeś go zabić : 1/ na osobności 2/ nożem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurZeus Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 5 godzin temu, vidkunsen napisał: Może miałeś go zabić : 1/ na osobności 2/ nożem Próbowałem wszystkiego - na blisko z kosy, na daleko ze snajpy, granatami, mutanty spawniłem (xd) i nic. W końcu sobie odpuściłem i ruszyłem dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi