danieldino Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ja mam tak? "mod?" ?e we wszystkich grach chodz? i szukam ciekawostek, sekretów itd. Jak znacie jakie? to podzielcie si? nimi tutaj. Moje sekrety: Tajne Laboratorium w Lima?sku: Joga (szef bandytów): Czasami Joga chodzi sobie po wysypisku zupe?nie sam. Ja na niego jeszcze nie trafi?em ale niby mo?na pozyska? dzi?ki niemu pistolet "Black Kite". Pierwsza emisja: Ka?dy z nas pami?ta pocz?tek gry. Kiedy b?dziemy na bagnach przy wagonach znajdziemy snajperk? któr? Szrama mia? przed emisj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revan Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 W czerwonym lesie ko?o wraku czo?gu mo?na znale?? cia?o Ojca Waleriana, a gdy wrócimy do Kordonu to kogo spotykamy w bazie?... Ojca Waleriana Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Czyli jak jest w dwóch miejscach jednocze?nie ? To chyba jaki? bug albo co?. Albo autorzy nie pomy?leli ?e b?dziemy wraca? do Kordonu. Tak czy inaczej mam ciekawostk?. W Kordonie na stra?y sta? Kot w Exo . Mam gdzie? screen a jak co? pode?l?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Ciekawostka ale tym razem na bagnach otó? na skraju mapy w lewym górnym rogu jest jaskinia w której jest detektor Wales i wiadro.. w którym le?y artefakt. Oto mapa: Tutaj filmik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts