hektorhe Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Mam problem z wyjściem z pomieszczenia z dokumentami w laboratorium X18. Gram Samotnikiem w trybie fabularnym. Doktor zlecił mi misje ze zdobyciem dokumentów z laboratorium X18. Zanim zdobyłem dokumenty w momencie wchodzenia na schody, drzwi się zamykają z tą ogniową poświatą i pisze że coś je trzyma. Nigdzie też nie lata ognisty poltergeist, który występował w Cieniu Czarnobyla. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 @hektorhe A w tym pomieszczeniu do którego wchodzi się po pochylni sprawdzałeś? Sprawdź też te drzwi na jego końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 @kondotier Też patrzyłem. Szukałem tam ale na żadnych drzwiach nie ma wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 @hektorhe Wspomóż się tym filmikiem. https://www.youtube.com/watch?v=ImFNG4ZKtLQ Wygląda na to, że schodząc na sam dół, nie zrobiłeś porządku na wyższych piętrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @kondotier Widziałem ten filmik i jedyna różnica między nim a moją przygodą jest to że on wszedł z drużyną a ja sam. Zrobiłem porządek w całym ośrodku. Kilka razy biegałem i szukałem czegoś co jeszcze może żyć. Ale rozwiązałem już problem. Udało mi się wydostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @hektorhe Jeśli rozwiązujemy takie nietypowe sytuacje w modach, to piszemy jak. Są to porady dla tych następnych graczy, którym takie coś się przytrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Godzinę temu, kondotier napisał: @hektorhe Jeśli rozwiązujemy takie nietypowe sytuacje w modach, to piszemy jak. Są to porady dla tych następnych graczy, którym takie coś się przytrafi. No spoko. Znajomy mi powiedział że znalazł jakiś sposób na wydostanie się. Chodzi o to żeby uruchomić tzw. tryb debugowania (czy jakoś tak) za pomocą którego jak podczas gry wyjdziemy do menu i naciśniemy "S" to otwiera nam się takie menu z przedmiotami i jest tam zakładka z której możemy się teleportować. Wiem że to są w pewnym sensie kody ale to był jedeny sposób żeby się z tamtąd wydostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi