Albert115 Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Jakie parametry trzeba zmienic w soc zeby miec 999 udzwigu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Plik config\system.ltx Znajdź linijkę: max_weight = 50 Zamień ją na: max_weight = 999 Plik config\creatures\actor.ltx Znajdź linijkę: max_walk_weight = 60 Zamień ją na: max_walk_weight = 1000 Znajdź linijkę: max_item_mass = 50.0 Zamień ją na: max_item_mass = 999.0 Gotowe! Następnym razem poszukaj odpowiedniego tematu - TUTAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted November 29, 2008 Author Report Share Posted November 29, 2008 Dzieki :-D Nie wiedzialem tylko ktore linijki :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Czy z modem Oblivion, gdzie jest nośność 80 kg, można ją,zmienić na 999 kg, nie powodując uszkodzenia gry ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Można, aczkolwiek spotkałem się z taką sytuacją, że modyfikacja tych plików bez rozpoczęcia gry ma wpływ na postacie w grze, a raczej ich brak. Po prostu sprawdź i zdaj nam relacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 Ja mam OL i wlasnie na nim zmienialem udzwig i wszystko dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Wszystko działa idealnie. Źadnych kłopotów z przechodzeniem pomiędzy lokacjami. Wszyscy NPC na miejscu.Jedyna uwaga: jak dla mnie zrobiło się za łatwo. Polecam grać na zwiększonym poziomie trudności.Oczywiście przed zmianami zróbcie kopie zapasowe plików. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts